Man arresterad i Belfast efter stulna bilkrascher i parkerat fordon
Northern Ireland News

Man arresterad i Belfast efter stulna bilkrascher i parkerat fordon

En 31-årig man har arresterats efter att en stulen bil kraschade i ett parkerat fordon i västra Belfast på måndag morgon.

incidenten inträffade i Clonavogie Gardens-området strax efter 6 am.

Polisen kallades av en husägare som sa att en liten mörkfärgad bil kraschade in i deras fordon, som var parkerad utanför deras egendom, och gick iväg utan att stanna.

Tjänstemän lokaliserade en skadad Toyota Yaris övergiven i närheten i St James Gardens och arresterade mannen, som försökte ta sig från polisen till fots.

Han arresterades på misstankar om ett antal bilbrott inklusive körning medan han var olämplig, inbrott och misstankar om droginnehav och hjälper för närvarande polisen med deras utredningar.

När officerare genomförde uppföljningsundersökningar visade det sig att bilen och dess nycklar hade stulits efter inbrottet över natten av en egendom i området Riverside Terrace på Lower Ormeau Road.

PSNI-inspektör Andrew McConville sa att händelsen betonade vikten av att direkt kontakta polisen för att rapportera en händelse.

“Om du märker något misstänkt, eller någon som agerar misstänkt i ditt område, lita alltid på dina instinkter och kontakta polisen så att vi kan svara”, sa han.

”Jag skulle vädja om någon såg någon agera misstänksamt på Riverside Terrace eller dess omgivning tidigt på morgonen, eller någon som bevittnade den blå Toyota Yaris kolliderade med en parkerad bil i Clonavogie Gardens, för att vänligen kontakta oss på 101 med referens nummer 249 av den 14 juni 2021.

”En rapport kan göras med hjälp av online-rapporteringsformuläret via www.psni.police.uk/makeareport. Information kan också tillhandahållas Crimestoppers anonymt på 0800 555 111 eller online på www.crimestoppers-uk.org. “

Ladda ner Belfast Telegraph-appen

Få snabb och enkel tillgång till de senaste nyheterna, sport, affärer och åsikter i Nordirland med Belfast Telegraph App.

Skaffa det på Google Play

Posted By : togel hari ini hongkong